logomalli

RIIKKA "MAMA"

 

Synnyin Helsingissä ja tein 11v kampaajan ja ääninäyttelijän töitä kotikaupungissani yrittäjänä, kunnes tapasin nykyisen puolisoni Vesan v. 2004.  Koin suuren elämäntapamuutoksen kun rakkaus kuljetti minut kahden lapseni kanssa tänne pohjoiseen Ouluun, Vesan kotikaupunkiin.     

Muutaman asunnonvaihdoksen ja huonon tuurinkin jälkeen päädyttiin v.2007 tänne koululle Yli-Iihin jolloin heti pian syntyikin meidän ensimmäinen yhteisistä lapsista. Myöhemmin syntyi vielä toinen joten nykyään olen 4 lapsen äiti.

"Vanhasta luopuminen-uuden luominen" sanonta sopii loistavasti elämääni.

Ihmisten epäilyistä huolimatta olen saanut luotua itselleni työpaikan tänne metsän keskelle. Aloitettiin heti remontoimaan kampaamoa alakertaan ja ei mennyt kauankaan kun ensimmäinen asiakas jo varasi ajan. Vuosien varrella kanta-asiakkaita käy jo runsaasti, jopa 200 km:n päästä. Sitten alkoi majoitustilojen remontointi. Koko 650m2 talo on pikkuhiljaa saanut uuden ilmeen ja kokoajan remontoidaan lisää.

Olen ollut kasvissyöjä 18 vuotiaasta asti ja kiinnostunut luomusta, terveellisemmistä ja eettisemmistä valinnoista ja nykyään ne ovatkin elämäntapa joka osa-alueella. (aikuiset lapseni ovatkin kutsuneet minua ituhipiksi )

Rakastan laulamista ja musiikkia. Harrastan eri urheilulajeja ja olenkin vähän hurahtanut triathloniin. Tavoitteita pitää elämässä olla aina. Liikunnan, puhtaan ruoan ja ilman sekä ayurvedisen elämäntavan vaikutukset ovat minulle tärkeitä jokapäiväisessä elämässä. Olen tässä vuosien varrella alkanut kuunnella sydäntäni: "Mikä minä haluan olla ja mitä minä haluan tehdä" ja olenkin antanut intuition ohjata tekemisiäni. Perustin majoitusyrityksen ja aloin opiskella joogaohjausta, perustin luomukahvion ja luomukaupan,  opiskelen toiminnallista kehonhuoltoa,valmistun kuntosaliohjaajaksi keväällä ja pt:ksi loppuvuodesta. Kesällä avaamme kotieläinpihan.  Vain mielikuvitus on rajana....

VESKU

 

Yhteystiedot

Luonto-Olohuone Oy
Perinnöntie 30
91200 Yli-Ii

Puhelin: 044-5026788
olohuone@luonto-olohuone.fi

Kartta perille

Etsi

Kirjaudu